HTML

Sorozat Kritikák

A blogon erősen szubjektív tv sorozat kritikák fognak megjelenni.

Friss topikok

Címkék

Archívum

Hajrá m1!

2011.10.03. 14:33 sorozatkritikak

Mint ahogy már sok hírportál megírta: idén októberétől új műsor struktúrával jelentkezett az m1. Az első újdonság, amivel találkoztam a Magyarország, szeretlek! Ez egy hírességeket felvonultató vetélkedő műsor, melyben Magyarországhoz kapcsolódó feladatokat kell megoldani.

A műsor végeztével vegyes érzéseim voltak. Szerintem szükség van ilyen zászlólengetős műsora, ahol végre nem a napi gondok kerülnek előtérben, hanem azok az emberek, akikre büszkék lehetünk. Csiszár Jenő csapata kiváló volt, szerintem kellőképpen komolytalanra vették a figurát, bárcsak a másik csapat is így állt volna hozzá. Jakupcsek Gabriella, mint egy durcás kislány végig szenvedte az egész vetélkedőt, és még szerencséje sem volt a végén. Éles ellentét rajzolódót ki köztük. Jakupcsekék unottan játszottak, míg Csiszárék annyira belemelegedtek, hogy már csak egy pohár jófajta magyar bor hiányzott a kezükből. Szente Vajk karaktere jól illik a műsorhoz, talán a végére egy kicsit már túlpörgette magát.

A feladatok tetszettek és kellőképpen változatosak voltak. Ezek közül kiemelném a dalfelismerő játékot, ami szerencsére többször is előfordult, ami viszont nem tetszett az a hordópörgetés, főleg mikor a 100 pont is felkerült, hiszen ezzel egy tudásilag alulmaradó csapat is tud győzni. Ez egyáltalán nem lenne fair.

A következő részt biztosan megnézem. Aztán, majd meglátjuk.

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország m1 szeretlek

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatkritikak.blog.hu/api/trackback/id/tr423275248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása